Jan & Jolien Vloet | Interieur- en kleuradvies

Beiden vonden we dat het tijd werd om onze woonkamer eens ‘aan te pakken’. Andere kleur op de muren en het plafond, andere vloer, andere deuren, meubels, etc. Wat we niet wilden wisten we al snel, wat we wel wilden was weer een totaal ander verhaal. Hiervoor hebben we de hulp van M – Interieurstyling & advies, van Marion dus, ingeschakeld.

We hebben haar onze wensen kenbaar gemaakt en samen met haar naar alle mogelijkheden gekeken. Dankzij haar vakkundig advies en tips weten we nu hoe we het gaan aanpakken. Ze gaf ons vooral ook mee “Blijf bij je plan, dus (probeer) wijk niet af van wat je in gedachten hebt. Heb er plezier in en zorg dat bij alle keuzes die jullie maken je er ook echt achterstaat.”

Na het maken van allerlei plannen hoe we onze woonkamer van ons nieuwe huis ging inrichten, om vervolgens weer te twijfelen en veranderen, kwamen we geen stap verder.

Gelukkig kwamen we in contact met Marion de Wit, ze luisterde naar een tsunami aan ideeën, bundelde dit samen naar een plan met onze wensen en smaken. Ze zorgde ervoor dat we stappen gingen zetten en het gekochte huis ging voelen als een thuis. Super bedankt Marion.

Astrid Pluk & Gertjan Arts | Interieur- en kleuradvies

Vorig jaar wilden wij onze huiskamer restylen. Een keer wat anders en meer kleur. Best moeilijk om met kleuren te gaan werken. Dan is het fijn dat er iemand meekijkt en meedenkt en ideeën aandraagt. Marion heeft onze waardevolle tips gegeven, waardoor we nu heel blij zijn met het resultaat.

Karin van Dijk | Interieur- en kleuradvies

Susan Witteveen (Entree Mode Cuijk) | Etalagestyling

Marion (de eigenaresse van M interieurstyling & advies) weet waar ze het over heeft.

Al een aantal jaar zorgt ze ieder seizoen weer voor fantastische, nieuwe decoratie in onze winkel. Van voorjaar tot kerst, het ziet er altijd weer fraai gestyled uit!

Luciën van de Ven (Eigenaar B DUTCH) | Showroomstyling

Sinds twee jaar is Marion van M-Interieurstyling & Advies verantwoordelijk voor de styling van onze showroom. Door haar scherpe blik voor details en de nieuwste interieurtrends weet zij de juiste sfeer neer te zetten die onze producten naar een nog hoger plan tilt.

Door de combinatie van onze hoogwaardige producten en de styling van M-Interieurstyling & Advies wanen onze klanten zich in een oase van inspiratie op het gebied van interieur.

Wanneer je vader en moeder gaan verhuizen van een grote boerderij naar een appartement in Cuijk. Natuurlijk kan dan niet alles mee van de meubels, schilderijen, tafeltjes en nog veel meer. En daarbij komen er ook nog een paar nieuwe meubels en nieuwe gordijnen bij. De twijfel was groot, wat mag er wel mee en wat niet? Wat past bij elkaar en waar op te letten? Gelukkig vonden we Marion van M-interieurstyling & advies. Wat voelde mijn moeder zich gehoord in wat zij belangrijk vond. Een stukje herinnering gecombineerd met nieuw. Marion luisterde en gaf advies in de lijn van de wensen van mijn moeder. En wat is het een mooi geheel geworden. Marion namens mijn ouders Elly en Martien van den Heuvel heel veel dank voor je professionele hulp. Met oog en oor voor de wensen die mijn ouders hadden is het een mooi thuis geworden.

Angelien van den Heuvel | Interieur- en kleuradvies